home oni2007 oji2007 bynet forum
 
Login:
Parola:
  
Mi-am uitat parola

Stiri

2007.04.13 - Au fost postate solutiile si testele pentru ziua 1 si ziua 2

2007.04.11 - Au fost postate rezultatele de la ONIbyNET ziua 1

2007.04.11 - Au fost postate poze

2007.04.10 - Puteti urmari echipa ONIbyNET live


Home   Regulament   Inscriere   Participanti   Probleme   Rezultate

Regulament ONI by NET

 1. Pentru a putea participa, este obligatoriu sa va inscrieti in prealabil. La inscriere va alegeti un nume de cont (login) si o parola, pe care le veti folosi pentru a aceesa ceea ce vom numi de acum inainte contul dumneavoastra.

 2. Problemele propuse vor fi puse in contul dumneavoastra in acelasi moment in care vor fi distribuite participantilor aflati in concurs la Cluj.
  Programul olimpiadei va fi anuntat din timp.

 3. Timpul pe care concurentii ONI by NET il au la dispozitie este acelasi cu timpul pe care il au la dispozitie si participantii la olimpiada reala, si va fi anuntat odata cu aparitia problemelor pe site. Timpul de concurs va fi intre 3 si 5 ore.

 4. Trimiterea solutiilor se face numai din contul dumneavoastra, folosind formularul special conceput pentru acest lucru.
  Nu se accepta solutii trimise prin email, sau prin oricare alte metode neconventionale (diskete, fax, posta, webcam, etc).
  Solutiile trimise trebuie sa respecte regulamentul oficial ONI. Va recomandam sa cititi atat Regulamentul, cat si Ghidul elevului.

 5. Eventualele anunturi facute de comisie in timpul concursului vă vor fi comunicate automat prin intermediul avizierului de anunturi, pe care il gasiti in contul dumneavoastra. Mai multe detalii despre cum functioneaza acesta vor fi disponibile curand.

Observatii:

 • Clasamentele se realizeaza separat pentru clasele IX, X si XI-XII. Daca trimiteti solutii la mai multe categorii, punctajul nu se va cumula.
 • Daca veti trimite mai multe surse la aceeasi problema, va fi luata in consideratie doar ultima sursa trimisa.
 • La proba de Baraj pentru selectia Lotului National se va realiza un clasament separat.


gazduire asigurata de softhost.ro http://olimpiada.info
email: liviu.valsan[AT]gmail.com