home oni2009 oji2009 InfONline forum
 
Login:
Parola:
  

2009.02.10 - a fost aprobat regulamentul de desfasurare al olimpiadei judetene: click aici

2009.02.10 - Repartitia pe judete a locurilor la ONI 2009 poate fi gasita aici.

Home   Regulament   Statistici   Participanti   Rezultate   Subiecte

Olimpiada Judeteana de Informatica, 2009

21 martie 2009 - Rezultatele de la gimnaziu sunt FINALE !

Comisiile judetene OJI sunt rugate sa valideze mai operativ lotul judetean pentru a sprijini organizatorii ONI 2009 in demararea actiunilor organizatorice.

18.03.2008, ora 15:30 Rezultatele de la gimnaziu sunt publice (vezi sectiunea Rezultate). Evaluatoarele de la gimnaziu pot fi descarcate din sectiunea Subiecte.

Contestatii: Se depun in cel mult 24 de ore de la afisarea rezultatelor. Mai multe detalii gasiti aici.

Acest site este dedicat fazei judetene a olimpiadei nationale de informatica, atat pentru gimnaziu cat si pentru liceu. Inspectorii vor putea administra / lua subiecte atat pentru liceu cat si pentru gimnaziu din acelasi cont, de pe acest site.

Pentru gimnaziu pe scurt
Inainte de OJI inspectorii trebuie sa inregistreze elevii participanti pe site, fiecare primeste un cod unic. In ziua olimpiadei inspectorii iau subiectele, se desfasoara concursul, elevii isi salveaza sursele conform precizarilor de gimnaziu. Se arhiveaza aceste surse si se trimit Comisiei centrale de organizare si evaluare. Comisia evalueaza global si se afiseaza rezultatele.
citeste regulamentul

Pentru liceu pe scurt
Inainte de OJI inspectorii trebuie sa inregistreze elevii participanti pe site. In ziua olimpiadei inspectorii iau subiectele, se desfasoara concursul, elevii isi salveaza sursele conform precizarilor de liceu. Inspectorii iau evaluatoarele si organizeaza corectarea local. Comisia judeteana decide la nivel local ocupantii locurilor alocate judetului, apoi valideaza online lotul judetului.
citeste regulamentul
Pentru nelamuriri, sugestii, critici constructive sau destructive: allbu2003[AT]yahoo.com.


gazduire asigurata de softhost.ro http://olimpiada.info
email: allbu2003[AT]yahoo.com