home ONI 2018 ONIGim 2018 oji2018 InfONline 2018  
 
Login:
Parola:
  

Stiri

07 martie 2018 Au fost publicate regulamentele, precizarile,pentru OJI / ONI 2018. Numarul locurilor alocate fiecarui judet se afla in anexa precizarilor pentru OJI. Consultati sectiunea Regulament.

Gazduirea site-ului olimpiada.info este sprijinita de UPIR

Home   Regulament   Statistici   Participanti   Rezultate   Subiecte

Olimpiada Judeteana de Informatica, 2018

In atentia concurentilor si a comisiilor OJI: Denumirea surselor la OJI 2018 se va face la fel ca la editiile OJI anterioare, in concordanta cu Regulamentul Specific al Olimpiadei de Informatica.
Exemplu: Al treilea elev din lista elevilor de clasa a V-a din judetul Brasov va avea ID-ul BV_5_003. Concurentul cu ID-ul BV_5_003 va salva sursa problemei 1 cu numele BV_5_0031.c sau BV_5_0031.cpp sau BV_5_0031.pas (în functie de limbajul de programare utilizat)Acelasi concurent va salva sursa problemei 2 cu numele: BV_5_0032.c sau BV_5_0032.cpp sau BV_5_0032.pas.


Acest site este dedicat fazei judetene a olimpiadei nationale de informatica, atat pentru gimnaziu cat si pentru liceu. Inspectorii vor putea administra concurentii si rezultatele pe acest site.

Pentru gimnaziu pe scurt
Inainte de OJI inspectorii trebuie sa inregistreze elevii participanti pe site, fiecare primeste un cod unic. In ziua olimpiadei inspectorii iau subiectele, se desfasoara concursul, elevii isi salveaza sursele conform precizarilor de gimnaziu. Inspectorii iau evaluatoarele si organizeaza corectarea local. Comisia judeteana/municipiului Bucuresti decide la nivel local ocupantii locurilor alocate judetului/municipiului Bucuresti, apoi valideaza online lotul judetului/municipiului Bucuresti.
citeste regulamentul

Pentru liceu pe scurt
Inainte de OJI inspectorii trebuie sa inregistreze elevii participanti pe site. In ziua olimpiadei inspectorii iau subiectele, se desfasoara concursul, elevii isi salveaza sursele conform precizarilor de liceu. Inspectorii iau evaluatoarele si organizeaza corectarea local. Comisia judeteana/municipiului Bucuresti decide la nivel local ocupantii locurilor alocate judetului/municipiului Bucuresti, apoi valideaza online lotul judetului/municipiului Bucuresti.
citeste regulamentul
Pentru nelamuriri, sugestii sau propuneri legate de functionarea sitelui alin.burta[AT]profinfo.edu.ro.


gazduire asigurata de softhost.ro http://olimpiada.info
email: alin.burta[AT]profinfo.edu.ro